Ristin Kansa -lehti

Page

rk_kimara_iso_web

Ristin Kansa -lehti on ilmestynyt säännöllisesti kuukausittain vuoden 2005 alusta. Lehti on tarkoitettu tukemaan Raamatullisella pohjalla tapahtuvaa Jumalan valtakunnan työtä, Raamatun koko totuuteen perustuvaa opetusta,  taistelemaan  maallistumista vastaan ja välittämään evankeliumin sanomaa sekä toimimaan tiedotus- ja ilmoituskanavana.

Jokaisen numeron keskiaukeamalla on myös ”Lasten oma Aarrearkku” -lehtinen pyhäkoulu- ja kerhotyötä tukemaan.

Lehdestä ilmestyy vuosittain myös näyttävä joulunumero. Tilaajat saavat joulunumeron tilaukseen kuuluvana. Joulunumeron painos on suurempi ja sitä myydään jaettavaksi ja myytäväksi seurakuntiin ja yksityisille.

 

Portfolio1_aarrearkku_joulu_2017

Tilaushinnat:
Ristin Kansa -lehden kestotilaus kotimaahan on 50 €, Eurooppaan 55 €, muualle 65 €. Eläkkeellä oleville saarnaajille ja evankelistoille sekä lahjatilauksille 5 € alennus.

Lehden tilaushinta on noussut 5 € 1.1.2020 alkaen postituskulujen huomattavan nousun ja painatuskulujen hienoisen nousun johdosta. Ekstrana lehteen tulee lisää värisivuja.

Aarrearkun kappalehinta nipputilauksissa on 0,30 €.
Sinulle lehden kappalehinta on 0,30 €
Joululehden hinta 1-10 kpl on 5,00 €/kpl ja se alenee portaittain suuremmissa erissä.

Ristin Kansa -lehden loppuosassa on osio ”Seurakunnat ilmoittavat”. Siinä julkaistaan korkeintaan 4 rivin seurakuntien kokousilmoituksia ilmaiseksi. Muutoin olemme ilmoitusten suhteen melko pidättyväisiä. Omien ilmoitustemme lisäksi julkaisemme yhteistyötahojemme tai seurakuntien toimintaan kiinteästi liittyviä ilmoituksia harkinnan mukaan. Emme halua lehdestämme kaupallista markkinakanavaa.

Ilmoitushinnat:

57 mm leveä 1,00 € / pmm

90 mm leveä 1,50 € / pmm

115 mm leveä 2,00 € / pmm

180 mm leveä 3,00 € / pmm

Jos värillisellä sivulla on tilaa ja jos ilmoitus on tarkoituksenmukaista julkaista värisivulla, hinta on sama mustavalkosivulla julkaistun kanssa.