Julkaisut

Page

LEHDET

Julkaisutoimintamme pääasiallisin muoto on Ristin Kansa -lehden julkaiseminen. Lehden perustaminen koettiin välttämättömäksi, koska näkemyksemme itsenäisten paikallisseurakuntien säilyttämisestä ja puhtaan Jumalan Sanan julistuksesta eivät ole saaneet palstatilaa herätyksemme päälehdessä. Ristin Kansa -lehti haluaa olla selkeästi helluntailainen, Jumalan Sanan mukaista opetusta antava, eikä vain yleiskristillinen aikakausilehti.

Ristin Kansa -lehden numero 12 on joululehti, jota jaetaan ja myydään myös ei tilaajille. Joulunumero on hillitty, juhlallisen jouluinen ja kaunis, sisältäen jouluaiheisia mielenkiintoisia ja evankelioivia kirjoituksia. Pyrimme saamaan  joululehden jakoon hyvissä ajoin ennen joulua.

rk_kimara_web      

Ristin Kansa -lehden jokaisen numeron välissä on myös lapsille ja pyhäkouluihin tarkoitettu Aarrearkku lehtinen. Sitä voi tilata myös nipputilauksena pyhäkouluissa jaettavaksi.

Vuosittain julkaisemme myös tabloidi-kokoisen 12 sivuisen evankelioimislehden joka on hinnaltaan hyvin edullinen, 0,30 €/kpl. Lehti soveltuu henkilökohtaiseen evankeliointiin ja tapahtumien yhteydessä jaettavaksi ja myös massajakeluihin. Seuraava Sinulle-lehti ilmestyy tammikuun toisella viikolla 2017.

aarrearkku     sinulle_edit

aarrearkku     sinulle_edit

Lehtien omalle sivulle tästä.

MUUT JULKAISUT

Alla joitakin Suomen Helluntaikansa ry:n kustantamia kirjoja, jäljellä on enää pieniä jäännöseriä. Kysy toimistosta puh. 045 233 3939 arkisin klo 9-13. Tämän vuoden aikana ilmestyy mahdollisesti uusi kirja, joka käsittelee Roomalaiskirjettä.

seurakuntaelamaa_nykya    hellunt_herat_kirja    holappa_web_2eilan_enkelivarjelus